Beboernes mening

Vi har på denne side samlet udtalelser fra tidligere beboere på Bøgegården.

”Mit ophold på bøgegården gjorde det muligt for mig at vende tilbage til et meningsfuldt og psykisk sundt liv. Jeg fik den tid og støtte jeg havde brug for, så jeg kunne arbejde med mig selv, opbygge selvværd og selvtillid og træne mine sociale færdigheder. jeg meget taknemlig for at jeg i sin tid fik muligheden for at bo på bøgegården”
– Jacob

” Jeg hedder Christine og boede på Bøgegården 4 år og 10 måneder. Jeg har været rigtig glad for mit ophold på Bøgegården. Jeg har fået rigtig megen støtte der. Blandt andet fik jeg stor hjælp til at håndtere min ADHD diagnose. Sammen med psykiateren fandt vi ud af, at ADHD nok er noget jeg har haft hele min barndom. Det bedste der skete for mig er, at de fandt ud af det. Jeg har gået i så mange år i uvished om hvad jeg fejlede.”
– Christine

“Jeg har boet på Bøgegården i 9 år, det var de bedste 9 år i mit liv. Personalet er rigtig gode at tale med, man bliver hørt og forstået, der er altid tid til en snak. Jeg har haft en masse gode oplevelser, ferier, udflugter osv som jeg ellers aldrig ville have fået. På Bøgegården har jeg fundet mine bedste venner og veninder. Det er sådan et rart sted, hjemligt og hyggeligt. Man kan udvikle sig stille og roligt i sit eget tempo og få al den hjælp man har brug for. For mig har Bøgegården betydet at jeg fik et helt nyt liv med glæde og livskvalitet, jeg fik opfyldt nogle drømme og har lært en masse. Bøgegården er det bedste sted i verden, jeg kan kun anbefale det.”
– Julie

“Under mit ophold på Bøgegården, har jeg kunne arbejde med mine problematikker. De hjalp mig med mine store problemer, samt de små. Jeg er blevet en glad pige efter min tid på Bøgegården. Jeg boede på Bøgegården næsten 3 år, og det var den bedste beslutning jeg tog da jeg havde det aller sværest. Bøgegården var et sted hvor jeg kunne slappe af og være mig selv. Lige så træls Bøgegården kunne være lige så dejligt var det. Da jeg skulle flytte, sagde jeg til et møde. “Jeg takker Bøgegården for at have gjort mig til den jeg er i dag.” Jeg fik svaret tilbage, “det kan du takke dig selv for, det dig selv der har gjort benarbejdet. Og det kunne jeg ikke have gjort uden Bøgegården.”
– Therese

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *